Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τα 19 πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΄΄ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ Δήμου Νέας Αγχιάλου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νέας Αγχιάλου κ. Ηλία Καραπατάκη, είναι τα παρακάτω:


1. Βέργας Χαράλαμπος, Οικονομολόγος, Δ/ντής Ενώσεως Γεωργικών Συν/σμών Αλμυρού, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικής Αναπτυξιακής Τουριστικής Επιχείρησης (Δ.Α.Τ.Ε.) Δήμου Νέας Αγχιάλου.
2. Δημόπουλος Παύλος, Αγρότης, Αντιδήμαρχος, πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Αγχιάλου.
3. Ερρινάκη Σμαράγδα, Οικιακά.
4. Ερρινάκης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου ΄΄Η ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Νέας Αγχιάλου.
5. Ιωαννίδης Στέργιος, Αγρότης.
6. Κολώνης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας, Συνταξιούχος Στρατιωτικός, πρώην Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου ΄΄Πύρασσος΄΄.
7. Κόπανος Αριστείδης, Επαγγελματίας Ψαράς, Πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων Νέας Αγχίαλου.
8. Κυριέρης Αθανάσιος, Αγρότης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου ΄΄Η ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄
9. Λάζογλου Παναγιώτης, Αυτοκινητιστής, Δημοτικός Σύμβουλος.
10. Λύτρα Βασιλική, Ιδιωτική Υπάλληλος.
11. Μπογιατζή – Παπαγεωργίου Στέλλα, Μαία, Υγειονομικός Υπάλληλος Ι.Κ.Α. Νέας Αγχιάλου.
12. Σκούλτσος Ιωάννης, Τεχνολόγος – Γεωπόνος, Υπάλληλος Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Νέας Αγχιάλου, Συνδικαλιστής, Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος.
13. Στάνιος Θεοχάρης, Δημόσιος Υπάλληλος, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος.
14. Στάνιος Νικόλαος, Αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος.
15. Τόλιας Θεόδωρος, Υπάλληλος Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος.
16. Τσάμης Ευθύμιος, Ιατρός, Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Νομού Μαγνησίας, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Αγχιάλου.
17. Τσιάμη Μαρία, Οδοντοτεχνίτρια, Υπάλληλος Ι.Κ.Α. Βόλου, Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Νέας Αγχιάλου.
18. Χαροντάκης Ιωάννης, Γεωπόνος, Δημόσιος Υπάλληλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Αγχιάλου.
19. Χολέβας Ηλίας, Οικονομολόγος, Στέλεχος Εμπορικής Τράπεζας καταστήματος Βόλου.

«Η σύνθεση του συνδυασμού μας αποτυπώνει την αυτοδιοικητική φυσιογνωμία, την πολυσυλλεκτικότητα και την ανεξαρτησία του.
Ο συνδυασμός ΄΄ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ Δήμου Νέας Αγχιάλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους δημότες να στρατευθούν και πάλι στις γραμμές του, για να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την ολοκλήρωση των στόχων και των οραμάτων που πρέπει να γίνουν στον τόπο μας για την ανάπτυξή του.
Κάναμε πολλά και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τα σημαντικά έργα που δρομολογήσαμε – έργα ζωής και πνοής για τον τόπο μας – θέλουμε όμως, μπορούμε και αξίζουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Δεν ανοίξαμε πόρτες για να μείνουμε στα τωρινά , να επαναπαυτούμε. Ανοίξαμε πόρτες που μας οδηγούν σε νέους αγώνες. Δεν συμβιβαζόμαστε με μια δημοτική αρχή που αρκείτε σε έργα βιτρίνας. Αποφύγαμε τα χρόνια αυτά λαϊκισμούς και δημαγωγίες. Ξεπεράσαμε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και διχαστικές αντιλήψεις που μας κρατούσαν σε αδράνεια.
Καταφέραμε να διοικήσουμε το Δήμο, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, χωρίς αγκυλώσεις. Με διαφάνεια, με αξιοπιστία, με εντιμότητα, όπως άλλωστε ταιριάζει στη σύγχρονη μορφή της Αυτοδιοίκησης. Συμμετέχουμε σε όλα τα προγράμματα που είχαμε στη διάθεσή μας. Δώσαμε προτεραιότητα στα έργα κοινής ωφέλειας. Στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Ενισχύουμε τις υποδομές, στηρίζουμε την εκπαίδευση, την αγροτική παραγωγή και τον πολιτισμό.
Αυτός ο τόπος μας ενώνει. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Οι δημοτικές εκλογές δεν γίνονται για να αλλάξουν οι καρέκλες. Γίνονται για να αποφασίσουν οι πολίτες σε ποιους θα εμπιστευτούν την προκοπή και το μέλλον του τόπου τους.
Καλούμε τους δημότες να μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους για να ολοκληρώσουμε τα έργα μας και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για την πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας.»