Παρασκευή, Ιανουαρίου 25

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΣΤΙΣ 22/1/2008 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Αγχιάλου στη συνεδρίαση της 22-1-2008 αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την αντίθεσή του στην εγκατάσταση στη Βιομηχανική Περιοχή Αλμυρού Σταθμού Ηλεκτροπαραγωγής της Δ.Ε.Η. με καύσιμη ύλη το λιθάνθρακα.
Η λειτουργία μιας τέτοιας βιομηχανίας θα επιβαρύνει αρνητικά το περιβάλλον, θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής καθώς και την υγεία τους. Επίσης θα έχει σαν συνέπεια την μη εγκατάσταση άλλων ΄΄υγιών΄΄ βιομηχανιών στην περιοχή, την μείωση του τουρισμού και την υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής
Καλούμε τη Δ.Ε.Η. και το Υπουργείο Ανάπτυξης, άμεσα να αποσύρουν τα σχέδιά τους και να μην συναινέσουν σ’ αυτή την οικολογική καταστροφή.
Επίσης καλούμε όλους τους κατοίκους και φορείς της Νέας Αγχιάλου να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008 στις 10:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, ενάντια στα σχέδια εγκατάστασης σταθμού ηλεκτροπαραγωγής της Δ.Ε.Η. με καύσιμη ύλη τον λιθάνθρακα.
Νέα Αγχίαλος 22/1/2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΣΑΜΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΤΟΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΣΤΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΤΑΤΗΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΤΑΝΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΒΕΡΓΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΟΛΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΡΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΠΟΥΤΛΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΙΛΜΠΑΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ