Σάββατο, Οκτωβρίου 24

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.)

Στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Νέας Αγχιάλου, πραγματοποιήθηκε στις 1 Οκτωβρίου 2009 εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας. Τα μέλη του κέντρου διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και χορό και τους προσφέρθηκε δωρεάν γεύμα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΑΤΕ, κ. Χαράλαμπος Βέργας, ο Αντιδήμαρχος Νέας Αγχιάλου, κ. Κωνσταντίνος Στατήρας ενώ την οργάνωση συντόνισε η Κοινωνική Φροντιστής του Προγράμματος, κ. Στάμου Άννα-Μαρία.

Επίσης στις 14 Οκτωβρίου 2009 είχε πραγματοποιηθεί στο Κ.Η.Φ.Η. ομιλία με θέμα: «Ο νέος ιός της γρίπης» από την ιατρό κ. Καλλιόπη Ζαχαράκη, όπου τα μέλη ενημερώθηκαν για τη γρίπη και υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους στη γιατρό η οποία τους κατατόπισε σχετικά με το θέμα.

Στα άμεσα σχέδια του Προέδρου της Δ.Α.Τ.Ε. και υπευθύνου του προγράμματος κ. Βέργα, για τα μέλη του κέντρου, είναι η πραγματοποίηση επίσκεψης σε αντίστοιχο Κ.Η.Φ.Η. των Τρικάλων, στη συνέχεια μεταφορά στη Λίμνη Πλαστήρα για φαγητό και τέλος καφέ ή αναψυκτικό στην πόλη της Καρδίτσας.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2009.