Τρίτη, Φεβρουαρίου 5

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Α.Τ.Ε.






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των δυο κοινωνικών προγραμμάτων που υλοποιεί η Δημοτική Αναπτυξιακή Τουριστική Επιχείρηση (Δ.Α.Τ.Ε.) του Δήμου Νέας Αγχιάλου, του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) και Βοήθεια Στο Σπίτι, στη Λέσχη Αξιωματικών της 111 Πτέρυγας Μάχης. Τα προγράμματα συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς πόρους, στα πλαίσια του Μέτρου ΄΄Βελτίωση της Γυναικείας Απασχόλησης΄΄.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δ.Α.Τ.Ε. κ. Χαράλαμπος Βέργας, ο Διοικητής της 111 Π.Μ. κ. Παναγιώτης Δημητριάδης, ο Αντιδήμαρχος Νέας Αγχίαλου, κ. Κων/νος Ερρινάκης, τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Α.Τ.Ε. και το προσωπικό των προγραμμάτων.
Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος της Δ.Α.Τ.Ε., ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλα τα μέλη καλή χρονιά, ευχαρίστησε τον Διοικητή της 111 Π.Μ. για τη φιλοξενία και το γεύμα που παρέθεσε στους ηλικιωμένους του Δήμου Νέας Αγχιάλου στους οποίους συμπαρίσταται, όπως και τον Προϊστάμενο της Λέσχης κ. Δημ. Λούπο. Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο Διοικητής της 111 Π.Μ. και οι υπεύθυνες των προγραμμάτων κ.κ. Ευθαλία Ναρλή και Άννα Στάμου. Ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι τις πρωινές ώρες υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.