Δευτέρα, Φεβρουαρίου 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των δύο κοινωνικών προγραμμάτων που υλοποιεί η Δημοτική Αναπτυξιακή Τουριστική Επιχείρηση του Δήμου Ν. Αγχιάλου (Δ.Α.Τ.Ε.), του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) και “Βοήθεια στο Σπίτι” την Παρασκευή 23/01/2009 στη Λέσχη Αξιωματικών της 111 Πτέρυγας Μάχης.
Τα προγράμματα συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους, στα πλαίσια του μέτρου “Βελτίωση της Γυναικείας Απασχόλησης” Μέτρο 5.3.
Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος της Δ.Α.Τ.Ε. κ. Βέργας Χαράλαμπος, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλα τα μέλη καλή χρονιά, ευχαρίστησε τον Διοικητή της Μονάδας κ. Τσούτρα Λέων και τον υποδιοικητή κ. Αστρινίδη Σίμο ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, για τη φιλοξενία και το γεύμα που παρέθεσαν στα μέλη των προγραμμάτων, όπως και τον προϊστάμενο κ. Λούπο Δημήτριο και το προσωπικό της Λέσχης.
Χαιρετισμό απηύθυναν και ο Δήμαρχος Ν. Αγχιάλου κ. Ηλίας Καραπατάκης και ο Υποδιοικητής της 111 Π.Μ. κ. Αστρινίδης Σίμος. Ακολούθησε διασκέδαση και χορός υπό τους ήχους ορχήστρας.