Σάββατο, Ιουλίου 18

Ψαράδικη Βραδιά στο Δήμο Νέας Αγχιάλου



Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη Ψαράδικη Βραδιά την Κυριακή 12 Ιουλίου στο γραφικό λιμανάκι της Νέας Αγχιάλου. Την εκδήλωση, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Νέας Αγχιάλου.
Ο κόσμος που βρέθηκε στο λιμανάκι της Νέας Αγχιάλου απόλαυσε δωρεάν νόστιμο ψάρι και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το μουσικό συγκρότημα του Γιώργου Πάγκαλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ν. Αγχιάλου κος Καραπατάκης Ηλίας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ν. Αγχιάλου κος Τσάμης Ευθύμιος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου. Ο Δήμαρχος Ν. Αγχιάλου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού εκφώνησαν σύντομες ομιλίες προς το κοινό, αναφέρθηκαν στα έργα και τις εκδηλώσεις που διεξάγονται στο Δήμο, και προέτρεψαν τους παραβρισκόμενους να απολαύσουν τη λαϊκή βραδιά.
Πολύ ωραίο θέαμα παρουσίασε και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Αγχιάλου αλλά και όλοι οι παραβρισκόμενοι χόρεψαν με κέφι ακολουθώντας την ωραία λαϊκή μουσική.