Τετάρτη, Αυγούστου 1

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ 2007

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Νέας Αγχιάλου διοργανώνει την Γιορτή Κρασιού 2007 και υπόσχεται στους επισκέπτες ένα πλούσιο, όμορφο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Σ΄ έναν όμορφο χώρο, στην παραλία της Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθεί η τετραήμερη Γιορτή Κρασιού, η οποία θα περιλαμβάνει:
Πέμπτη 2/8/2007: Η πρώτη βραδιά περιλαμβάνει τα εγκαίνια της Γιορτής, χαιρετισμοί επισήμων, του Δημάρχου Νέας Αγχιάλου, κ. Ηλία Καραπατάκη και του Προέδρου του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχίαλου ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄ , κ. Ιωάννη Κίτσιου, εμφάνιση του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Αγχιάλου, λαϊκή βραδιά με το συγκρότημα ΄΄Βολιώτικη Κομπανία΄΄ και τον Γιώργο Πάγκαλο.
Παρασκευή 3/8/2007: Βραδιά Δημοτικού και Παραδοσιακού Τραγουδιού με τους : Τραγούδι: Καραβασίλη Σωτηρία, Κίτσιος Γιώργος, Τσαμάρας Γιώργος, Φωτίου Χρήστος. Στο κλαρίνο ο Ιωάννης Τσικώνης.
Σάββατο 4/8/2007: Η Μαριώ με τον Λάμπρο Καρελά υπόσχεται μια ξεχωριστή ρεμπέτικη βραδιά με κέφι και χορό.
Κυριακή 5/8/2007: Η Πίτσα Παπαδοπούλου με το επιτελείο της σε μια όμορφη και κεφάτη λαϊκή βραδιά.
Σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής , θα προσφερθεί δωρεάν παγωμένο κρασί από τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄. Η είσοδος είναι 5€ και την πρώτη μέρα η είσοδος είναι ελεύθερη. Παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.
Καλούνται όλοι να επισκεφτούν την Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου και οι διοργανωτές τους υπόσχονται ένα πλούσιο, ευχάριστο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με γλέντι μέχρι πρωίας