Τρίτη, Ιουλίου 29

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ 2008

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Νέας Αγχιάλου διοργανώνει την Γιορτή Κρασιού 2008 και υπόσχεται στους επισκέπτες ένα πλούσιο, όμορφο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Σ΄ έναν όμορφο χώρο, στην παραλία της Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθεί η τετραήμερη Γιορτή Κρασιού, η οποία θα περιλαμβάνει:
Πέμπτη 31/7/2008: Η πρώτη βραδιά περιλαμβάνει τα εγκαίνια της Γιορτής, χαιρετισμοί επισήμων, του Δημάρχου Νέας Αγχιάλου, κ. Ηλία Καραπατάκη και του Προέδρου του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄ , κ. Ιωάννη Κίτσιου, εμφάνιση του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Αγχιάλου, λαϊκή και δημοτική βραδιά με το συγκρότημα του Κώστα Καραμπερόπουλου και του Γιάννη Καλαή. Στο κλαρίνο ο Γιώργος Μπαντής.
Παρασκευή 1/8/2008: Λαϊκή βραδιά με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.
Από το 1995 που ξεκίνησε την πορεία του ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο χώρο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού έως σήμερα, έχει κάνει προσεκτικές επιλογές και σταθερά βήματα προς την επιτυχία.
Από τα τραγούδια του Βαγγέλη Κορακάκη μέχρι εκείνα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και από τα άσματα των ασμάτων του Άκη Πάνου μέχρι τα γλυκόπικρα του Παντελή θαλασσινού, ο Γεράσιμος ερμηνεύει με την ψυχή του για να μπει στην καρδιά όλου του κόσμου.
Σάββατο 2/8/2008: Λαϊκή βραδιά με τον Δημήτρη Μπάση.
Ο Δημήτρης Μπάσης μας προσκαλεί να θυμηθούμε διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες κορυφαίων ερμηνευτών καθώς και αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του. Μια αγαπημένη λαϊκή φωνή θα ξετυλίξει το κουβάρι της ελληνικής μουσικής κάνοντας στάση σε ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών αλλά και σε πιο σύγχρονα λαϊκά ακούσματα. Ο Δημήτρης Μπάσης, επιπλέον, θα σιγοτραγουδήσει κομμάτια από την νέα αξιόλογη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Η ζωή αλλού σε πάει». Το καινούριο cd περιλαμβάνει 12 καινούρια τραγούδια που αξιοποιούν τις κλασικές φόρμες του λαϊκού τραγουδιού και πρωτοτυπούν ενορχηστρωτικά. Ήδη έχουν ξεχωρίσει τα τραγούδια «Θεέ μου» και « Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σ ‘ εσένα » που κάνουν τον ραδιοφωνικό γύρο όλης της Ελλάδας. Μαζί του η Ηρώ Σαΐα , που έχει ξεχωρίσει με τις συμμετοχές της στην ομάδα Σπείρα – Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη καθώς και σε συναυλίες του Λουκιανού Κηλαηδόνη, Βαγγέλη Γερμανού και Ορφέα Περίδη.

Κυριακή 3/8/2008: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος βραβεύτηκε με το βραβείο Αρίων 2005 για την μουσική του στο σίριαλ «Αρχιπέλαγος» που ερμήνευσε ο Πασχάλης Τερζής στον ALPHA, το 2006 συνέθεσε το soundtrack της ιδιαίτερα πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Της αγάπης μαχαιριά»,2007 «Τύχη Βουνό» σε ερμηνεία Νίκου Κουρκούλη (ΑΝΤ1) και του «Για την καρδιά ενός αγγέλου» με την φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου (ALPHA),2008 η Εξαφάνιση (Γιώργος Νταλάρας). Μαζί με το συγκρότημα του, «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ», μας υπόσχονται ένα μοναδικό γλέντι με δικές τους επιτυχίες, «κλασσικά» λαϊκά τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων καλλιτεχνών, έντεχνα, παραδοσιακά, νησιώτικα και ρεμπέτικα τραγούδια.

Σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής , θα προσφερθεί δωρεάν παγωμένο κρασί από τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄. Η είσοδος είναι 5 € και την πρώτη μέρα η είσοδος είναι ελεύθερη. Παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.
Καλούνται όλοι να επισκεφτούν την Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου και οι διοργανωτές τους υπόσχονται ένα πλούσιο, ευχάριστο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με γλέντι μέχρι πρωίας.

Από Πέμπτη 31 Ιουλίου έως Κυριακή 3 Αυγούστου 2008-07-24


Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008:
Έναρξη – εγκαίνια Γιορτής.
Εμφάνιση Χορευτικών Συγκροτημάτων.
Λαϊκή και δημοτική βραδιά με το Κώστα Καραμπερόπουλο και τον Γιάννη Καλαή με το συγκρότημά τους. Στο κλαρίνο ο Γιώργος Μπαντής.


Παρασκευή 1 Αυγούστου:
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η ορχήστρα του σ ένα λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Σάββατο 2 Αυγούστου:
Ο Δημήτρης Μπάσης σε διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του. Μαζί του η Ηρώ Σαΐα.


Κυριακή 3 Αυγούστου:

Τα Παιδιά της Πάτρας μας υπόσχονται ένα μοναδικό γλέντι με δικές τους επιτυχίες, «κλασσικά» λαϊκά τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων καλλιτεχνών, έντεχνα, παραδοσιακά, νησιώτικα και ρεμπέτικα τραγούδια.



Τιμή εισιτηρίου: Μόνο 5 Ευρώ!!. Για την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008 η είσοδος δωρεάν!!

Δωρεάν παγωμένο κρασί για όλους τους επισκέπτες
Παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.



Τηλ. Επικοινωνίας: 24280-78703 / φαξ: 24280-78713
Πολυμέρου Μαρία-6941409128