Τρίτη, Ιουλίου 22

Ψαράδικη Βραδιά

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη Ψαράδικη Βραδιά το Σάββατο 12 Ιουλίου στο γραφικό λιμανάκι της Νέας Αγχιάλου. Την εκδήλωση, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Νέας Αγχιάλου.
Όσοι περευρέθηκαν στο λιμανάκι της Νέας Αγχιάλου, γεύθηκαν δωρεάν ψάρι και διασκέδασαν με το μουσικό σχήμα «Οδός Μαιάνδρου» των: Νίκο Τσεργούλα (μπουζούκι-τραγούδι), Βασίλη Μαντούδη (ακορντεόν), Δέσποινα Σβερώνη (τραγούδι) και Βιργινία Μπουζάνη.
Την εκδήλωση ξεκίνησε το Χορευτικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Αγχιάλου και σύντομα ακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι, με κέφι κρατώντας το γλέντι ζωντανό μέχρι αργά.
Στην εκδήλωση περευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ν.Αγχιάλου κος Καραπατάκης Ηλίας όπου απηύθυνε χαιρετισμό στους επισήμους και αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται και πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα στο Δήμο, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ν.Αγχιάλου κος Τσάμης Ευθύμιος όπου καλωσόρισε το κοινό και απηύθυνε χαιρετισμό. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Α’ Αντιπρόεδρος Βουλής κος Σούρλας Γεώργιος, η Βουλευτής Μαγνησίας κα Ζήση Ροδούλα και ο Αντιπρόσωπος Νομαρχίας κος Γουσοτίδης. Παρευρέθηκαν ακόμη ο Βουλευτής Μαγνησίας κος Καρτάλης Κων/νος, ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας κος Πρίντζος Ιωάννης, η Διευθύντρια Περιφέρειας Θεσσαλίας κα Χριστογιάννη Δανάη, ο Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Βόλου κος Σούρλας Πέτρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.