Σάββατο, Ιουλίου 26

Ρεσιτάλ Κλασικής Μουσικής για Πιάνο με τον Πιανίστα Παπαχαραλάμπους Δημήτριο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουλίου 2008 στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Kέντρο Ν.Αγχιάλου «Νίκος Σαρμάνης» το Ρεσιτάλ Κλασικής Μουσικής για Πιάνο με τον Πιανίστα Παπαχαραλάμπους Δημήτριο. Την εκδήλωση, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Αγχιάλου σε μια βραδιά ιδιαίτερη κάτω από το φως της πανσελήνου.
Ο Παπαχαραλάμπους Δημήτριος έχει σπουδάσει πιάνο στο Dortmund και στο Αλεξάνδρειο Ωδείο Θεσσαλονίκης (στο οποίο και δίδαξε αργότερα). Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συναυλίες πιάνου. Το ρεπερτόριο περιλάμβανε έργα των Beethoven, Brahms, Chopin, Debussy, Γιάννη Κωνσταντινίδη. Στο τέλος ο Πιανίστας αφιέρωσε στο κοινό ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια. Το κοινό τον χειροκρότησε έντονα καθώς πρόσφερε μια βραδιά με ξεχωριστά και ποιοτικά ακούσματα και ήχους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Ν.Αγχιάλου κ.Καραπατάκης Ηλίας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ν.Αγχιάλου κ.Τσάμης Ευθύμιος της οποίας ήταν συντονιστής και Δημοτικοί Σύμβουλοι.