Δευτέρα, Αυγούστου 25

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ 2008



Έκλεισε τις πύλες της και για φέτος η Γιορτή Κρασιού του Δήμου Νέας Αγχιάλου η οποία πραγματοποιήθηκε σε έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε και φέτος την γιορτή μένοντας ικανοποιημένοι από την ποιότητα του προγράμματος και γενικά από όλο το κλίμα της γιορτής. Στα εγκαίνια της γιορτής ήταν πλήθος κόσμου και όλοι απόλαυσαν παγωμένο κρασί Αγχιάλου και χόρεψαν μέχρι πρωίας με το συγκρότημα του Κώστα Καραμπερόπουλου και του Γιάννη Καλαή. Στα εγκαίνια επίσης εμφανίστηκε το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Νέας Αγχιάλου σε μια καταπληκτική παρουσία που κέρδισε τις εντυπώσεις.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι Βουλευτές Μαγνησίας, κ.κ. Κώστας Καρτάλης και Ροδούλα Ζήση, ο Νομάρχης Μαγνησίας κ. Απόστολος Παπατόλιας οι Αντινομάρχες, κ.κ., Ντία Βουβαλούδη, Νατάσα Οικονόμου, Νικόλαος Ντήτορας, ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κων/νος Μέγας , ως εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Β. κ. Πέτρος Σούρλας, εκπρόσωποι Νομαρχιακών και Δημοτικών Συμβουλίων ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας κ. Ιωάννης Πρίντζος, εκπρόσωποι Στρατιωτικών και Πολιτικών αρχών καθώς και αντιπροσωπεία του Δήμου Πομόριε Βουλγαρίας, αδελφοποιημένης πόλης με την Νέα Αγχίαλο και πλήθος κόσμου.
Χαιρετισμοί απεύθυναν ο Δήμαρχος Νέας Αγχιάλου κ. Ηλίας Καραπατάκης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄ , κ. Ιωάννης Κίτσιος, , οι Βουλευτές Μαγνησίας κ. Κώστας Καρτάλης και Ροδούλα Ζήση, ο Νομάρχης Μαγνησίας κ. Απόστολος Παπατόλιας και ο Διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κων/νος Μέγας. Τις επόμενες μέρες η Γιορτή συνεχίστηκε με το παρακάτω πρόγραμμα:
Την Παρασκευή 1-8-2008, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η ορχήστρα του σ ένα λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα, το Σάββατο 2-8-2008 ο Δημήτρης Μπάσης σε διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του και την Κυριακή 3-8-2008, έκλεισαν την γιορτή Τα Παιδιά της Πάτρας, σ’ ένα μοναδικό γλέντι με δικές τους επιτυχίες και διαχρονικά τραγούδια.
Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Αγχιάλου, κ. Ηλίας Καραπατάκης, τονίζοντας: «¨Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσπαθήσαμε να αναβαθμίσουμε την γιορτή κρασιού και πιστεύω ότι ως ένα βαθμό το καταφέραμε. Απόδειξη άλλωστε αποτελεί και ο κόσμος που μας επισκέφτηκε και νομίζω πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος. Ευχαριστούμε τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους υποσχόμαστε ότι θα φροντίζουμε κάθε χρόνο να είμαστε όσον το δυνατό καλύτεροι».