Σάββατο, Ιανουαρίου 2

Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Αγχιάλου, την Τετάρτη 23/12/2009 και ώρα 19.00 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Ν. Αγχιάλου. Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή της χορωδίας και της θεατρικής ομάδας της Νέας Αγχιάλου.

Συγκεκριμένα η χορωδία απέδωσε κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους της εκδήλωσης, χριστουγεννιάτικους ύμνους υπό την διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου Γιώργου Διαμαντόπουλου, ενώ μέλη της θεατρικής ομάδας αναγνώσαν χριστουγεννιάτικα κείμενα σε διδασκαλία του δασκάλου της θεατρικής ομάδας Δημήτρη Πανταζή.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου από την σοπράνο Κατερίνα Αποστολοπούλου, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η πιανίστα Άρτεμις Αργυροπούλου.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό. Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο Δήμαρχος Νέας Αγχιάλου κ. Ηλίας Καραπατάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι διαφόρων αρχών και συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου ενώ στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν εδέσματα και ποτά στους παραβρισκόμενους.