Τρίτη, Ιανουαρίου 26

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Παρακαλούμε όπως την 27η του μηνός Ιανουαρίου έτους 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30΄ προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:


1.      Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την Εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Συσκευασίας μεταξύ των Δήμων Αλμυρού – Ν.Αγχιάλου – Σούρπης – Πτελεού – Κοινότητας Ανάβρας.
2.      Διενέργεια Δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 70 στρεμμάτων στη θέση «Κράγκο» (Παλιός Σκουπιδότοπος), προκειμένου να κατασκευαστεί Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακών Αγωνισμάτων σκοποβολής (πήλινου στόχου, TRAP, SKEET, DOYBLE TRAP)
3.      Έγκριση παράτασης προθεσμίας περάτωσης του έργου «Συμπληρωματικός Η/Μ Εξοπλισμός Σιντριβανιών Κεντρικής Πλατείας Νέας Αγχιάλου».
4.      Αποδοχή πίστωσης για την κάλυψη δαπανών ενοικίασης κτιρίου στέγασης του ΚΕΠ.
5.      Ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή προστίμου Λιμεναρχείου.
6.      Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλους των επιτροπών παραλαβής μεγάλων δημοτικών έργων Άρθρο 16 Π.Δ. 171/87 για το έτος 2010.
7.      Ορισμός δυο δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της
επιτροπής παραλαβής μικρών δημοτικών έργων Άρθρο 15 Π.Δ. 171/87 για το έτος 2010.

8.      Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλους της επιτροπής παραλαβής του άρθρου 67 του Π.Δ. 28/1980 για το έτος 2010.
9.      Ορισμός τριών Δημοτικών Υπαλλήλων με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών, σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2010.
10.  Ορισμός τριών Δημοτικών Υπαλλήλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της επιτροπής διενέργειας Διαγωνισμών και αξιολόγησης Προσφορών για προμήθειες σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2010.
11.  Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών  του Δήμου Νέας Αγχιάλου για το έτος 2010.
12.  Ορισμός μελών επιτροπής για τη διαδικασία πρόσληψης και κατάρτισης πινάκων προτεραιότητας και επιτυχίας προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου.
13.  Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής 2ου Νηπιαγωγείου Νέας Αγχιάλου.
14.  Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου.
15.  Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής Λυκείου Νέας Αγχιάλου.