Δευτέρα, Φεβρουαρίου 1

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 27/01/2010

             Π Ι Ν Α Κ Α Σ

       Που εμφανίζει το θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις 27-01-2010 και την απόφαση που πάρθηκε περιληπτικά:



ΘΕΜΑ  /  ΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ
Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την Εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Συσκευασίας μεταξύ των Δήμων Αλμυρού – Ν.Αγχιάλου – Σούρπης – Πτελεού – Κοινότητας Ανάβρας.

Εγκρίνει τη Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την Εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Συσκευασίας μεταξύ των Δήμων Αλμυρού – Ν.Αγχιάλου – Σούρπης – Πτελεού – Κοινότητας Ανάβρας.

Διενέργεια Δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 70 στρεμμάτων στη θέση «Κράγκο» (Παλιός Σκουπιδότοπος), προκειμένου να κατασκευαστεί Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακών Αγωνισμάτων σκοποβολής (πήλινου στόχου, TRAP, SKEET, DOYBLE TRAP).

Αναβάλλει τη συζήτηση του θέματος λόγω έλλειψης στοιχείων.

Έγκριση παράτασης προθεσμίας περάτωσης του έργου «Συμπληρωματικός Η/Μ Εξοπλισμός Σιντριβανιών Κεντρικής Πλατείας Νέας Αγχιάλου».

Εγκρίνει την παράταση της προθεσμίας περάτωσης του έργου «Συμπληρωματικός Η/Μ Εξοπλισμός Σιντριβανιών Κεντρικής Πλατείας Νέας Αγχιάλου».

Αποδοχή πίστωσης για την κάλυψη δαπανών ενοικίασης κτιρίου στέγασης του ΚΕΠ.

Αποδέχεται πίστωση για την κάλυψη δαπανών ενοικίασης κτιρίου στέγασης του ΚΕΠ.

Ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή προστίμου Λιμεναρχείου.

Ψηφίζει πίστωση για την πληρωμή προστίμου Λιμεναρχείου.

Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλους των επιτροπών παραλαβής μεγάλων δημοτικών έργων Άρθρο 16 Π.Δ. 171/87 για το έτος 2010.

Ορίζει  ως τακτικό μέλος των επιτροπών παραλαβής δημοτικών έργων Άρθρο 16 Π.Δ. 171/87, που θα γίνουν μέσα στο έτος 2010, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στάνιο Νικόλαο, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημόπουλο Παύλο.

Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της επιτροπής παραλαβής μικρών δημοτικών έργων Άρθρο 15 Π.Δ. 171/87 για το έτος 2010.

Ορίζει  ως τακτικό μέλος των επιτροπών παραλαβής μικρών δημοτικών έργων Άρθρο 15 Π.Δ. 171/87, που θα γίνουν μέσα στο έτος 2010, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κων/ο Ερρινάκη και Νικόλαο Στάνιο, ως τακτικά μέλη και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Παύλο Δημόπουλο και Ηλία Χολέβα ως αναπληρωματικά.

Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλους της επιτροπής παραλαβής του άρθρου 67 του Π.Δ. 28/1980 για το έτος 2010.

Ορίζει ως τακτικό μέλος της επιτροπής παραλαβής δημοτικών προμηθειών, της προβλεπόμενης από το άρθρο 67 του Π.Δ/τος 28/1980, για τον έλεγχο και παραλαβή των προμηθειών που εξαιρούνται του ΕΚΠΟΤΑ, των υπηρεσιών και των εργασιών που δεν εμπίπτουν στην έννοια «δημόσια έργα», που θα διενεργηθούν κατά το έτος 2010, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλαο Στάνιο, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κων/νο Ερρινάκη.       

Ορισμός τριών Δημοτικών Υπαλλήλων με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών, σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2010.

Ορίζει ως τακτικά μέλη της Επιτροπής παραλαβής προμηθειών που θα γίνουν κατά το έτος 2010, σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ και οι οποίες δεν ενσωματώνονται σε έργα, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους Κλωνή Ανέστη, Ρούσσο Δημήτριο και Μπαμπούκα Μαρία και ως αναπληρωματικά τους Δημοτικούς Υπαλλήλους  Ζαπάντη Μελπομένη, Δράγνη Στυλιανό και Ζιώγα Ευαγγελία. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Ανέστης Κλωνής.

Ορισμός τριών Δημοτικών Υπαλλήλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της επιτροπής διενέργειας Διαγωνισμών και αξιολόγησης Προσφορών για προμήθειες σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2010.

Ορίζει ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών για προμήθειες που θα γίνουν κατά το έτος 2010 σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους κ.κ. Παπαδανιήλ Βασιλική, Ρούσσο Δημήτριο και Μπαμπούκα Μαρία και ως αναπληρωματικά τους Δημοτικούς Υπαλλήλους κ.κ. Κλωνή Ανέστη, Ζιώγα Ευαγγελία και Δράγνη Στυλιανό.                                    

Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών  του Δήμου Νέας Αγχιάλου για το έτος 2010.

Ορίζει μέλη της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου Νέας Αγχιάλου (άρθρο 7 παρ.8 του Ν.2307/1995) για το έτος 2010, τους παρακάτω:
1.      Τον κ. Χολέβα Ηλία, Δημοτικό Σύμβουλο.
2.      Την κ. Ευαγγελία Κρίκου, Δημοτική Σύμβουλο, με αναπληρωτή  της τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θεολόγο Διαμαντένια.
3.      Τον κ. Γεώργιο Ταβέλη, φορολογούμενο δημότη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Θεόδωρο Τόλια, φορολογούμενο δημότη.
Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Χολέβας Ηλίας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Στυλιανός Δράγνης, δημοτικός υπάλληλος, με αναπληρωτή του τον κ. Ανέστη Κλωνή, δημοτικό υπάλληλο.

Ορισμός μελών επιτροπής για τη διαδικασία πρόσληψης και κατάρτισης πινάκων προτεραιότητας και επιτυχίας προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Στατήρα και τους μονίμους Δημοτικούς Υπαλλήλους κ.κ. Δημήτριο Ρούσσο και Βασιλική Παπαδανιήλ, ως Μέλη της Τριμελούς Επιτροπής, η οποία θα είναι αρμόδια για τη διαδικασία της πρόσληψης και κατάρτισης των πινάκων προτεραιότητας και επιτυχίας προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου.
Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής 2ου Νηπιαγωγείου Νέας Αγχιάλου.

Εγκρίνει τον Απολογισμό του οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής 2ου Νηπιαγωγείου Νέας Αγχιάλου.

Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου.

Εγκρίνει τον Απολογισμό του οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου.

Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής Λυκείου Νέας Αγχιάλου.

Εγκρίνει τον Απολογισμό του οικονομικού έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής Λυκείου Νέας Αγχιάλου.

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Δημάρχου.

Εγκρίνει την εκτός έδρας μετακίνηση του Δημάρχου.

 

Νέα Αγχίαλος 28 Ιανουαρίου 2010

Ο Δήμαρχος


Ηλίας Καραπατάκης