Τρίτη, Ιουνίου 27

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

α) Δημοπρατείται εντός του Ιουλίου το έργο ΄΄Αποκατάσταση χωματερής Δήμου Νέας Αγχιάλου΄΄ με δενδροφυτεύσεις και ανάπλαση όλου του χώρου.
β) Δημοπράτηση εντός του Ιουλίου του έργου ΄΄ Υδρεύσεις οικισμών΄΄ προϋπολογισμού 300.000€ από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ με την κατασκευή 7 χιλιομέτρων αγωγών ύδρευσης για τη σύνδεση της υδρευτικής γεώτρησης Σουβάλας με τις δεξαμενές Βελανιδιάς και Μαράθου.
γ) Δημοπράτηση εντός του Ιουλίου του έργου ΄΄Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Νέας Αγχιάλου΄΄ με πεζοδρόμηση της οδού Ελληνικής Αεροπορίας από την Εθνική οδό μέχρι την οδό 30ης Ιουλίου, με πλακοστρώσεις κεντρικών δρόμων προϋπολογισμού 352.000€ από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ.
δ) Δημοπρατείται το έργο ΄΄ Αγωγός ομβρίων υδάτων΄΄ μήκους 300μ. επί της οδού Πυράσου και επί της οδού 30ης Ιουλίου προϋπολογισμού 85.500€ με χρήματα του Δήμου. Πρόκειται για ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο που θα λύσει το πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους που διαμένουν στην περιοχή και ήταν αίτημά τους εδώ και χρόνια.
Επίσης κατασκευάστηκε δεξαμενή άρδευσης στο Αϊδίνι προϋπολογισμού 20.000€ και κατασκευάζεται και αγωγός άρδευσης των Αυλαγάδων Αϊδινίου μήκους 1.200μ.
Επίσης εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για την κατασκευή του έργου ΄΄Αντικατάσταση πλακιδίων Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου΄΄ προϋπολογισμού 100.000€. Η επιχορήγηση έγινε από το Υπουργείο Εσωτερικών.