Δευτέρα, Ιουνίου 4

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με εντατικό ρυθμό προχωρούν οι πρόβες του έργου «ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» που θα παρουσιάσει η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Αγχιάλου για οκτώ παραστάσεις από την Τετάρτη 13 Ιουνίου ως και την Τετάρτη 20 Ιουνίου που είναι η καλοκαιρινή της παραγωγή, ώστε η παράσταση να είναι αντάξια τόσο των προσδοκιών του κοινού της πόλης, όσο και των ταλαντούχων συντελεστών και ηθοποιών του θιάσου.

«ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» είναι τρεις μονόπρακτες κωμωδίες σε ενιαία παράσταση και συγκεκριμένα τα έργα «Η Παληόγλωσσα», «Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας» και «Μαύρη παρηγοριά» του Νικολάου Λάσκαρη.

Είναι τρία πολυεπίπεδα θεατρικά κείμενα που έχουν υπαρξιακές, κοινωνικές, ηθογραφικές συνισταμένες και κινούνται από την κωμωδία ηθών, στην κωμωδία χαρακτήρων, στην κοινωνική σάτιρα και συχνά φτάνουν στη φάρσα.
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα έργα, που φανερώνουν τη συγγραφική ματιά του συγγραφέα, που αποτυπώνοντας την εποχή του, βλέπουμε τη διαχρονικότητα στην κοινωνική συμπεριφορά των ανθρώπων.

Το έργο θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά-κοστούμια Χριστίνας Δημητρίου, Μουσική επιμέλεια Γιώργου Σιώζου, Φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, Βοηθός σκηνοθέτη Παναγιώτα Χαλεπλή.
Τους ρόλους υποδύονται οι: Νίκη Παρδάλη, Βασίλης Ασδεράκης, Βιβή Παπαναστασίου, Βαγγελίτσα Κουτσικοπούλου, Δήμητρα Μπέρτσα, Παναγιώτης Γκούβερης, Δημήτρης Καρατζόγλου, Έλενα Κρυωνά, Αθηνά Γκούβερη, Θάλεια Δήμου, Άννα Ζαράρη, Σμαρούλα Ερρινάκη και Ζέφη Φιλιππίδη.