Τρίτη, Μαΐου 6

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Νάκος με το υπ’ αριθμ. 24336/18-4-2008 έγγραφό του, χρηματοδότησε το Δήμο Νέας Αγχιάλου με το ποσό των 250.000€ για την εκπόνηση της μελέτης για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και την προμελέτη βιολογικού καθαρισμού Νέας Αγχιάλου.
Ο Δήμαρχος Νέας Αγχιάλου κ. Ηλίας Καραπατάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό κ. Αθανάσιο Νάκο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της συγκεκριμένης μελέτης.
Ο κ. Νάκος, από την πρώτη στιγμή που του ετέθη το θέμα από τον Δήμαρχο, κ. Καραπατάκη, συμμερίστηκε πλήρως το σοβαρό έλλειμμα που υπάρχει σήμερα όσον αφορά την διαχείριση των υγρών αποβλήτων στο Δήμο και γι’ αυτό το λόγο χρηματοδότησε το Δήμο με το παραπάνω ποσό, προκειμένου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το σημαντικό αυτό έργο για την περιοχή να είναι πλήρως ώριμο και επομένως έτοιμο προς δημοπράτηση.
Για μια ακόμη φορά θα θέλαμε να δηλώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο κ. Νάκος, συνεχώς και εμπράκτως, στηρίζει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην οριστική επίλυση των προβλημάτων που προκαλούσαν ανασχέσεις στην αναπτυξιακή πορεία του και παρέμεναν καθηλωμένα για μακρύ χρονικό διάστημα.
Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, για το κοινό καλό, τις χρηματοδοτήσεις αυτές, αποδεικνύοντας και εμείς με τη σειρά μας ότι είμαστε σε θέση να θεωρούμαστε στενοί συνεργάτες του Υπουργείου Εσωτερικών στη συνεχή προσπάθεια που και αυτό καταβάλλει για την ανάπτυξη της χώρας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ