Κυριακή, Ιουλίου 16

Ο ερωτικός Μίκης Θεοδωράκης στην Νέα Αγχίαλο


Η ερωτική πτυχή του έργου του Μίκη Θεοδωράκη θα παρουσιαστεί στην Νέα Αγχίαλο σε μια βραδιά που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου στο πλαίσιο των Θερινών εκδηλώσεων για το 2006. Όσοι βρεθούν την Κυριακή 23 Ιουλίου στο Πάρκο της Κεντρικής Πλατείας της Νέας Αγχιάλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Μικτή Χορωδία του Δήμου Ν. Αγχιάλου μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων τραγουδιστών να ερμηνεύουν ερωτικά τραγούδια ενός συνθέτη πολυδιάστατου, που έχει σημαδέψει τις προσωπικές και τις ιστορικές στιγμές των Ελλήνων.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν εκτός της Μικτής Χορωδίας του Δήμου οι καλλιτέχνες Αναστασία – Αύρα και Γιώργος Μαστρογιάννης, ενώ αγαπημένα τραγούδια θα ερμηνεύσουν και οι νέοι τραγουδιστές Θάλεια Φώτου, Γιώργος Μόσχος και Δήμητρα Κυρατσούδη. Solist στο μπουζούκι θα είναι ο Νίκος Κουφογάζος, στην κιθάρα ο Κώστας Καραμπερόπουλος ενώ τη Χορωδία θα συνοδέψει στο πιάνο η Σοφία Παπαδοπούλου.
Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια της Εκδήλωσης έχει ο Μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος και θα συνοδεύσει τους ερμηνευτές στο πιάνο.