Τρίτη, Ιουνίου 10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Αγχιάλου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη εκδήλωση των τμημάτων Μαζικού Αθλητισμού το Σάββατο 7 Ιουνίου 2008 στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Κέντρο ΄΄ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΜΑΝΗΣ΄΄, στην παραλία της Νέας Αγχιάλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κος Καραπατάκης Ηλίας, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Κος Ερρινάκης Κων/νος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου καθώς και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους συμμετέχοντες στο εσωτερικό Τουρνουά Τένις από την υπεύθυνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Κα Λόλα Μαίρη και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κο Ερρινάκη Κων/νο.

Στη συνέχεια του προγράμματος οι μικροί αθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής με υπεύθυνο τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κο Καραλή Λεωνίδα, παρουσίασαν ποικιλία ασκήσεων.

Ακολούθησε η εμφάνιση των τμημάτων Παραδοσιακών Χορών με υπεύθυνη την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Λόλα Μαίρη, που παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αμέσως μετά τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής με υπεύθυνη την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Τριαντοπούλου Πηνελόπη, που παρουσίασαν πρόγραμμα ασκήσεων με κορδέλες, μπάλες και στεφάνια.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την απόδοση του παραμυθιού της «Σταχτοπούτας» από τα τμήματα Μπαλέτου, με υπεύθυνη την Καθηγήτρια Χορού κα Καμπούρογλου Χρυσάνθη.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κος Ερρινάκης Κων/νος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων για την άψογη συνεργασία και το όμορφο θέαμα.

**Τα τμήματα «Άθληση στη Προσχολική Ηλικία», με υπεύθυνη την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Μωραΐτου Δέσποινα θα κλείσουν τη χρονιά με ξεχωριστή εκδήλωση την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008 στην Αίθουσα Χορού και Μπαλέτου του Δήμου Νέας Αγχιάλου.

Στο τέλος μοιράστηκαν στους «μικρούς αθλητές» χυμοί, αρτοσκευάσματα και γλυκά .



Ευγενική χορηγία: Coca Cola 3E A.E.

Συνεταιρισμός Γυναικών Νέας Αγχιάλου

Αρτοποιείο-Γαλακτοζαχ/στείο Α. Δελημπορίδης

Αρτοζαχαροπλαστείο «Διεθνές» Ι. Κίτσιος

Κάβα Ποτών Α. Κόπανος

Αναψυκτήριο «Ζώτης» Β. Κουφαλιδάκης

Κάβα Ποτών «Μέθη» Χ. Ντουρβάνα

Αρτοποιείο «Αχελινόν» Δ. Στρούμπελος

Αρτοποιείο Δ. Τζιώρος