Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ


Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Νέας Αγχιάλου, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά.
Πλήθος κόσμου είχε κατακλίσει από νωρίς το χώρο του Αμφιθεάτρου όπου μέσα σε λίγη ώρα έγινε το αδιαχώρητο από τους μικρούς μας φίλους αλλά και από τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους.
Η γιορτή περιλάμβανε θεατρική παράσταση με το έργο ΄΄ Ο Καραγκιόζης Μυλωνάς΄΄, διαγωνισμούς, παιχνίδια και άλλα. Τα παιδιά κατενθουσιασμένα, παρακολουθούσαν με ευχαρίστηση και συμμετείχαν ενεργά στα παιχνίδια μετά από τις παροτρύνσεις του εμψυχωτή.
Το αποκορύφωμα ήταν όταν παρουσιάστηκε στο χώρο ο Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίρασε καραμέλες και δώρα στα παιδιά, προσφορά του Δήμου.
Εκ μέρους του Δήμου η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Στέλλα Μπογιατζή – Παπαγεωργίου, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την μεγάλη συμμετοχή τους και ευχήθηκε εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Τελειώνοντας μικροί και μεγάλοι πέρασαν από τον μπουφέ όπου είχε ετοιμάσει ο Δήμος με γλυκά και αναψυκτικά