Σάββατο, Ιουνίου 6

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο μαθητικός ποδηλατικός αγώνας που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Αγχιάλου και τον Αθλητικό Οργανισμό Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας (Α.Ο.Ν.Α.Μ) το Σάββατο 30 Μαΐου 2009 στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Οι συμμετοχές στις τρεις κατηγορίες διαγωνιζομένων (παίδων – κορασίδων – εφήβων) ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Μεγάλος αριθμός μαθητών διαγωνίστηκε συμμετέχοντας στη χαρά της άθλησης, δίνοντας σε όλους μας το μήνυμα της μετακίνησης με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον. Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα ήταν το δημοτικό γήπεδο Νέας Αγχιάλου, όπου πλήθος κόσμου χειροκρότησε την προσπάθεια των παιδιών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Αγχιάλου κ. Καραπατάκης Ηλίας, ο Αντιδήμαρχος Νέας Αγχιάλου και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Αγχιάλου κ. Στάνιος Θεοχάρης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Αγχιάλου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ερρινάκης Κωνσταντίνος και η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού κα Φιλιππίδη Αικατερίνη.
Στους νικητές κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν κύπελλα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα από το Δήμαρχο Νέας Αγχιάλου κ. Καραπατάκη Ηλία και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Αγχιάλου κ. Ερρινάκη Κωνσταντίνο ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα και διανεμήθηκε αθλητικό υλικό από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Αγχιάλου ευχαριστούν θερμά τον Α.Ο.Ν.Α.Μ. για την άψογη συνεργασία και την υλική στήριξη της προσπάθειας αυτής, τον ιατρό κ. Ιωάννη Σαμουρέλη για τις αφιλοκερδείς υπηρεσίες του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς και τον Αστυνομικό Σταθμό Νέας Αγχιάλου για τον έλεγχο της κυκλοφορίας και τη διαφύλαξη της ασφάλειας των ποδηλατών.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού δεχόμενος τα συγχαρητήρια από όλους τους παραβρισκόμενους δεσμεύτηκε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να καθιερωθεί σε ετήσια βάση η διοργάνωση του μαθητικού ποδηλατικού αγώνα.