Δευτέρα, Ιουνίου 22

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Αγχιάλου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη τελική εκδήλωση των τμημάτων Μαζικού Αθλητισμού το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009 στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΜΑΝΗΣ» (Χώρος Γιορτής Κρασιού), στην παραλία της Νέας Αγχιάλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Αγχιάλου Κος Ηλίας Καραπατάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Αγχιάλου Κα Στέλλα Μπογιατζή – Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Αγχιάλου Κος Κων/νος Ερρινάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, με τις μικρές αθλήτριες να παρουσιάζουν προγράμματα με μπάλες, σχοινάκια, στεφάνια, κορδέλες, και κορίνες υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης Γυμνάστριας κας Δέσποινας Μωραΐτου.
Ακολούθησε η εμφάνιση των τμημάτων Παραδοσιακών Χορών με υπεύθυνη τη Γυμνάστρια κα Μαίρη Λόλα, που παρουσίασαν δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα.
Στη συνέχεια του προγράμματος οι μικροί αθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής με υπεύθυνο το Γυμναστή κο Άγγελο Χριστοδούλου, παρουσίασαν ποικιλία ασκήσεων.
Στη φετινή εκδήλωση, οι μαθητές του γυμναστικού συλλόγου της πόλης kuokushinkai karate παρουσίασαν στο τέλος του προγράμματος μια μικρή επίδειξη.
Όλοι οι αθλητές παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και τιμητικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στα Τμήματα «Άθλησης για Όλους» για την περίοδο 2008-2009.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων για την άψογη συνεργασία και το όμορφο θέαμα.
Στο τέλος μοιράστηκαν στους «μικρούς αθλητές» χυμοί, αρτοσκευάσματα και γλυκά .

Ευγενική χορηγία: Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών «Αχελώ» Ν. Αγχιάλου
Αρτοζαχαροπλαστείο «Διεθνές» Ι. Κίτσιος
Αρτοποιείο – Αναψυκτήριο Joanna’s Δ. Τζιώρος
Κάβα Ποτών Α. Κόπανος
Κάβα Ποτών «Μέθη» Χ. Ντουρβάνα